Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PSD, despre aderarea parțială la Spațiul Schengen: României i-a fost redată demnitatea

alfred laurentiu mihai

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai susține, pe pagina sa de Facebook, referitor la aderarea parțială a României la Spațiul de liberă circulație că a fost nevoie de guvernarea PSD și de un premier implicat pentru a se ajunge în acest punct.

„Toate statele membre ale Uniunii Europene au adoptat în unanimitate o decizie pe care o așteptam de mult prea mult timp: dreptul românilor de a circula liber în Europa.

Cu granițele aeriene și maritime extinse și cu dreptul de a emite vize Schengen, România devine mai liberă, iar pentru această libertate a fost nevoie de guvernarea PSD și de implicarea unui premier care a demonstrat, în nenumărate rânduri, că nu acceptă amânări, compromisuri și nici negocieri atunci când este vorba de un drept fundamental al românilor”, spune senatorul PSD.

El subliniază că României i-a fost redată demnitatea.

„Realizarea premierului Marcel Ciolacu nu confirmă doar abilitățile diplomatice ale guvernului, dar și curajul de a transforma provocările în oportunități pentru țara noastră.

Partidul Social Democrat a luptat pentru aderarea României la NATO și UE, iar astăzi asistăm la o dovadă a abordării responsabile și constructive a PSD în afacerile europene: creșterea prestigiului României în comunitatea europeană”, conchide social-democratul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.