Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PSD: Mai puțin de 1% din fructe și legume au depășit limitele admise de pesticide

alfred laurentiu mihai

Social-democratul Alfred Laurențiu Mihai condamă „dezinformarea și știrile false care generează panică, mai ales atunci când vorbim de siguranța alimentară” și susține, într-o postare pe Facebook, că sunt „exagerări” legate de prezența pesticidelor în legume și fructe.

„În ultima vreme, au apărut numeroase exagerări legate de prezența pesticidelor în legume și fructe. Țin să subliniez că, după mii de analize, aproape toate produsele comercializate în piețe și magazine respectă standardele legale.

Este vorba doar un procent infim, mai puțin de 1%, care a depășit limitele admise de pesticide, conform Autorității Naționale Fitosanitare”, susține senatorul PSD.

Acesta susține că toate aceste speculații trebuie să înceteze, deoarece nu fac decât să alarmeze consumatorii și să afecteze, în mod inutil, reputația producătorilor din România.

„PSD va continua să descurajeze știrile false și exagerările fără fundament: promovăm mereu adevărul pentru că susținem protejarea sănătății și a încrederii cetățenilor în sursele lor de hrană”, adaugă Mihai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.