Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator renunță la Parlament dacă pică pensiile speciale

senat

Senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu spune că nu are acasă nici tablouri, nici lingouri de aur, si că are nevoie de o pensie pentru perioada în care a lucrat în Parlament, precizand că, dacă această lege nu va fi adoptată, nu va mai candida pentru un nou mandat.

Întrebat dacă îsi mentine semnătura pe proiectul de lege privind pensiile speciale ale parlamentarilor, Vochitoiu a declarat pentru Mediafax: “Eu am avut bunici si părinti cărora le mutumesc din suflet că mi-au dat doar viată si sănătate. Nu mi-au lăsat nimic altceva. În acelasi timp, vreau să vă spun că nu am participat la împărtirea României în felii si nu am nici lingouri, nici tablouri pe acasă. În concluzie, pentru perioada în care am fost parlamentar am nevoie de o pensie. E o mare greseală că i se spune specială. Nu este vorba despre o pensie specială, ci de o pensie pentru perioada când stau departe de familie si muncesc aici, în Bucuresti”. 

Întrebat dacă va mai candida pentru un nou mandat în Parlamentul României, Vochitoiu a afirmat: “Dacă nu voi reusi să îmi trec amendamentul la Constitutie, ca un parlamentar să poată să si lucreze, să facă taxi după programul de la Parlament, sau dacă nu trece această lege privind pensia parlamentarilor, nu voi mai candida. Pentru că eu din pensie trăiesc, din veniturile de parlamentar. Este dubios si să îi întrebati pe cei care spun că nu au nevoie de pensii, din ce trăiesc? Ăia sunt dubiosi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.