Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator și candidat important al Pro România, intră în izolare fiind suspect de Covid-19

Senatorul Pro România, Nicolae Marin, suspect de infecţie cu COVID-19, a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă, că a intrat în autoizolare.

Citește și: Traian Băsescu detonează o nouă 'bombă' în campanie: 'Îi dau lui Nicușor Dan termen până mâine să spună care a fost prețul înțelegerii'

"În cursul zilei de ieri (joi - n.r.) am fost anunţat că a fost confirmată pozitiv la testul COVID-19 o persoană cu care am fost contact direct în cursul zilei de luni.
Având în vedere situaţia de fapt, am decis să mă programez pentru efectuarea testului COVID şi să mă autoizolez până la primirea rezultatului testului. Înţelegând pe deplin implicaţiile ulterioare, am decis să suspend toate acţiunile electorale din perioada următoare până când voi primi rezultatul testului pe care îl voi face public. Îi asigur pe toţi cei care sunt alături de mine în această perioadă că sănătatea lor şi a familiilor lor este mult mai importantă şi, de aceea, consider că măsura autoizolării este primul pas care trebuie făcut într-o astfel de situaţie", precizează senatorul în comunicat.

Senatorul Nicolae Marin este preşedintele Organizaţiei Judeţene Pro România Galaţi şi candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.