Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator USRPLUS, preocupat de imaginea șifonată a partidului: Ping-pong-ul cu demisia lui Husanu nu este primit cu aplauze de electorat

digi24.ro
Marius Bodea USR

Senatorul USR PLUS Marius Bodea susţine că "ping-pong-ul" cu demisia din partid a consilierului local ieşean Iulian Huşanu nu este "primit cu aplauze" de electoratul USR PLUS, el precizând că partidul ar trebui să ia rapid o decizie, pentru a nu exista pierderi la capitolul imagine.

Marius Bodea a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, potrivit News.ro, că tot ce s-a petrecut în ultimele zile cu demisia colegului său de partid, consilierul Iulian Huşanu, nu face bine USR PLUS şi că tema trebuie închisă cât mai repede.

"Ce s-a întâmplat în ultimele zile cu ping-pong-ul demisiei nu este primit cu aplauze de electoratul USR PLUS. Eu am auzit fluierături. Situaţii neaşteptate apar în toate partidele, dar acestea trebuie închise repede. Cu cât un subiect se rostogoleşte mai mult, cu atât efectele asupra partidului sunt mai mari", a declarat senatorul Marius Bodea.

Pe de altă parte, Bodea a susţinut că o demisie este un act unilateral şi devine efectivă din momentul în care aceasta este anunţată.

"Demisia devine efectivă din momentul în care a fost anunţată. Nu există că mai numărăm nişte zile şi că ne mai uităm. Demisia este un act unilateral. Şi eu am demisionat dintr-un partid (PNL - n.r.). Am anunţat totul simplu, printr-un mail şi a devenit efectivă de atunci. Nu mai suntem în epoca în care demisia trebuie pusă în dosarul cu şină", a subliniat el.

Marţi, consilierul local ieşean al USR PLUS Iulian Huşanu anunţa pe Facebook că a demisionat din partid, dar şi din postul de consilier, după ce presa locală a dezvăluit faptul că firma la care este acţionar unic a încheiat mai multe contracte cu primăria localităţii Mirceşti, condusă de un reprezentant USR PLUS.

Huşanu a anunţat, miercuri, că revine asupra deciziei de a demisiona din partid, astfel că nu-şi va pierde nici mandatul de consilier local. Huşanu a anunţat pe Facebook că nu mai demisionează din USR PLUS, după ce ar fi primit mai multe mesaje de la colegii săi de partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.