Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator Vlad Pufu: Întâlnire importantă pentru sănătatea buzoiană/ Centru de permanență medicală în Buzău

arhiva personala
Vlad Pufu

”Am reușit să fac cunoscută necesitatea înființării unui centru de permanență medicală în municipiul Buzău. Voi aborda mâine această problemă la întâlnirea cu medicii buzoieni și autoritățile din sănătatea județeană, pe care o va avea delegația condusă de prof. univ. dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor din România.”, susține senatorul PNL Vlad Pufu pe pagina sa de socializare.

”Este singura soluție urgentă ce ar ajuta la descongestionarea UPU, prin tratarea separată a urgențelor ușoare printr-un serviciu permanent și, în consecință, asta înseamnă că și Spitalul Județean va deveni mai atractiv pentru medici, rezolvându-se cât se  poate criza acestei resurse profesionale.

Mâine va avea loc cea mai importantă dezbatere a ultimilor ani din sănătatea buzoiană. Avem locația, avem finanțarea pentru echipamente, logistica, mai este nevoie doar de 7 medici de familie empatici cu comunitatea buzoiană, asumați, eroii noștri.

Mi-aș dori ca luni, 28 noiembrie, la ora 10.30, în sala mare a Consiliului Județean să fie prezenți cât mai mulți medici și mai ales medici de familie. Este  cea mai mare oportunitate de a spune franc ce lipsește sistemului, unde se pot îndrepta lucrurile.

Se vor spune multe adevăruri, pe care promit să le preiau și să reușim să le integrăm într-o strategie de abordare a sănătății buzoiene. Ulterior, și în cea națională.”, susține parlamentarul liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.