Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Akos Mora s-a autosuspendat din PNL

akos

Senatorul PNL Daniel Akos Mora, care a fost declarat incompatibil prin decizie definitivă și irevocabilă dă curs solicitării lui Iohannis și  a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca se autosuspenda din PNL pentru ca numele sau sa nu mai fie folosit impotriva lui candidatului ACL în campania electorala.

"Am hotarat azi sa nu mai poata fi folosit numele meu in campania electorala sa ma autosuspend din PNL (...) Pozitia de autosuspendare va fi mentinuta pana cand situatia mea va fi lamurita. (...) Nu mai vreau sa mai fie atacat PNL, am decis sa nu mai transfer problema mea spre PNL", a spus Akos Mora, citat de Agerpres.

Citește și: Iohannis, mesaj ferm către 2 senatori PNL: Să plece

Decizia senatorului survine la câteva zile după ce liderul PNL, Klaus Iohannis, a declaratcă senatorul Akos Mora ar trebui sa plece din Parlament, iar senatorul Tudor Chiuariu ar trebui sa plece din PNL.

"Există o serie de minciuni care s-au spus, pe care vreau să le clarific. Având în vedere că toate argumentele nu au niciun ecou, am decis sa fac acest pas. Nu am niciun fel de condamnare. Folositea termenului este folosit pentru a murdări imaginea mea şi a PNL. Există o decizie de incompatibilitate cu funcţia de consilier. Am decis să-mi dau demisia pentru nu mai da curs acestor atacuri", a expicat Akos Mora la B1 TV.

Acesta a mai declarat că sitaţia sa este asemănătoare cu cea a lui Mircea Diaconu. "Toate deciziile de instanţă îmi dau dreptate în cazuri similare. Legea este neclară în acest sens. Posibilitatea de dublă interpretare este motiv de neconstituţionalitate", a mai declarat Akos Mora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.