Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, mesaj ferm către 2 senatori PNL: Să plece

Candidatul ACL la functia de presedinte al României, Klaus Iohannis, este hotărât să facă ordine în partid. Acesta a declarat , într-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, că senatorul Akos Mora ar trebui sa plece din Parlament, iar senatorul Tudor Chiuariu ar trebui sa plece din PNL.

'Eu cred ca domnul Akos Mora trebuie sa plece din Parlament. Optimal ar fi să-şi dea demisia. Daca nu, atunci Senatul trebuie să voteze pentru încetarea mandatului domniei sale. Iar în cazul domnului Tudor Chiuariu, eu cred că un pas întelept din partea domniei sale ar fi să plece din PNL', a subliniat Iohannis, potrivit Agerpres.

Reamintim că Tudor Chiuariu,  are  o condamnare la trei ani şi jumătate de închisoare cu suspendare, în dosarul „Poşta Română“, dar acesta nu a fost sancţionat în niciun fel de către conducerea PNL până acum, fiind în continuare membru al PNL şi senator în Parlamentul României.  În ceea ce îl priveşte pe senatorul PNL Daniel Akos Mora, acesta a fost declarat incompatibil prin decizie definitivă și irevocabilă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.