Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Alfred Laurențiu a plecat într-un turneu în SUA. Principalele direcții vizate de vizită

Facebook
Alfred Laurentiu

Alfred Laurențiu Mihai, senator PSD de Ilfov, va fi prezent, în perioada 14-15 noiembrie, în Chicago, Illinois.

Aici, senatorul social-democrat va avea mai multe întâlniri cu membrii Adunării Generale din Illinois, Adunarea reprezentând organismul legislativ al statului american, se spune în Comunicatul de presa remis redacției.

În egală măsură, politicianul român va purta discuții cu mai mulți oameni politici din Statele Unite ale Americii, va acorda interviuri media și va dezbate mai multe subiecte de interes major, printre care conflictul dus de Vladimir Putin pe teritoriul Ucrainei.

Alfred Laurențiu Mihai va fi alături de politicienii din Statele Unite, dar și de cei aproximativ 150.000 de români care trăiesc în Chicago.

Politicianul a anunțat că acestă vizită va pune accent și pe siguranța Flancului Estic și pe protecția pe care NATO o oferă României în contextul războiului din Ucraina.

”Vizita mea în Statele Unite ale Americii este un moment cheie. Este momentul în care lucrăm pentru a fi mai uniți și pentru a  face o prioritate din întărirea flancului estic. Este o vizită care va încuraja dialogul dintre demnitarii români și cei americani, cu scopul de a soluționa criza prin care trece Ucraina și poporul ucrainean. Așa cum NATO înseamnă protecție, la fel, solidaritatea dintre România și America garantează nu doar protejarea Ucrainei, ci protejarea întregului continent european. A venit momentul în care lucrăm și colaborăm pentru a apăra valorile democratice, pentru a pentru a apăra ceea ce, pentru fiecare dintre noi, ar trebui să fie esențial: libertatea. Apărăm liberatea de a fi, de a exista și de a trăi în pace. Mai mult decât oricând, în aceste momente, realizăm importanța unității, indiferent de națiune, împotriva agresiunii și a unui razboi nedrept,inutil, care distruge viața, cultura și viitorul Ucrainei. Suntem alături și aproape de Ucraina, condamnând violență gratuită provenită din partea Rusiei, precum și încercarea nedreaptă a acesteia de a atenta la suveranitatea unui stat independent”, a transmis senatorul social-democrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.