Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai: PSD a fost și rămâne adeptul absolut al discuțiilor cu partenerii sociali

alfred laurentiu mihai

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai: PSD a fost și rămâne adeptul absolut al discuțiilor cu partenerii sociali.

"Am fost și rămân solidar cu angajații din domeniul sănătății, cu medicii, asistenții și toate cadrele medicale: sunt acei profesioniși dedicați care petrec ani de studiu și formare pentru a învăța cum să trateze și să vindece diferite boli și afecțiuni, să salveze vieți și să ofere cele mai bune tratamente, în timp ce se confruntă cu situații stresante și dificile.

De aceea, este vital să respectăm și să valorificăm munca și eforturile angajaților din Sanitas România, mai ales când vine vorba de problemele legate de salarizare și condițiile de muncă.

Soluții echitabile și constructive există

Soluții echitabile și constructive există, iar acestea vor îmbunătăți situația salarizării și a condițiilor de muncă în sistemul de sănătate românesc.

Dialogul și colaborarea sunt absolut necesare atunci când e vorba de decizii politice despre viața și veniturile oamenilor.

PSD a fost și rămâne adeptul absolut al discuțiilor cu partenerii sociale: în calitate de senator PSD, îi asigur pe sindicaliștii de la Sanitas că Partidul Social-Democrat va sprijini orice demers menit să clarifice problemele reclamate, mai ales în privința noii legi a salarizării, care este jalon important în PNRR.

Cu toate acestea, PSD va rămâne promotorul deciziilor responsabile, care pot fi realmente aplicate sustenabil, pe termen lung, fără să distrugă echilibrele bugetar-financiare", spune senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.