Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Angel Tîlvăr (PSD): 'Guvernul Cîțu a abandonat complet HoReCa!'

Angel Tilvar

Angel Tîlvăr, senator PSD, atrage atenția asupra pericolului la care este expus sectorul HoReCa din țara noastră. Senatorul acuză Guvernul că stă indiferent în fața acestor probleme și asupra acestui sector, sector în care muncesc mulți români.

„După paisprezece luni de promisiuni și sprijin “de dreapta”, HoReCa se menține în topul sectoarelor cele mai marcate de efectele economice generate de pandemia Covid-19.

Nu mai departe de luna aprilie, premierul Florin Cîțu, după o întâlnire cu reprezentanții Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România promitea soluții și amăgea cu speranță “vrem ca toți românii să-și poată petrece concediul în țară”. În ce țară?!

Nicio gură de oxigen nu se întrevede pentru hotelieri, restaurante sau, în general, pentru tot lanțul de producție, livrare și servicii din industria ospitalității.

Ca nicăieri în Europa, micii și marii întreprinzători, din HoReCa, se văd nevoiți să supraviețuiască crescând prețurile pentru a își putea susține afacerile și pentru a își putea plăti legal angajații.

În tot acest timp, Guvernul stă indiferent și, nu doar că nu sprijină cu nimic, ci se și face zi de zi că uită tot ceea ce a promis de la izbucnirea pandemiei până acum.

Efectul este dramatic atât pentru industrie, cât și pentru beneficiari. Tot mai mulți români aleg să își cheltuie banii în vacanțe în străinătate, iar cei care aleg destinații autohtone sunt nevoiți să achite pentru confort note de plată demne de locații exotice exclusiviste.

HoReCa românească așteaptă și astăzi ajutoarele mult promise.

Românii vor să beneficieze de servicii decente la prețuri corecte, aici, în țară. Dar, atât poate Guvernul Cîțu pentru HoReCa: NIMIC!”, a declarat  Angel Tîlvăr.

Vezi si: Orban, umilit de Cîțu la numărul de delegați pentru Congres. Asul din mâneca al premierului/ ANALIZĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.