Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Daniel Zamfir, despre tentativele PNL de racolare a unor parlamentari: ' Pentru ALDE, Ludovic Orban e un paria'

Facebook
zamfir daniel

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a declarat, referitor la afirmațiile lui Ludovic Orban potrivit cărora a discutat cu unii parlamentari ALDE care i-au spus că vor susține PNL la toamnă, că liderul liberalilor „vinde brașoave ca sa ridice moralul alor lui”, transmite Mediafax.

„Bietul Ludovic vinde brașoave ca sa ridice moralul alor lui. E adevărat că sună disperat pe la ALDE, numai că il refuza toată lumea. Cum crede el, care e întreținut de colegii de partid, că poate convinge pe cineva că va fi prim ministru? Pentru ALDE, Ludovic Orban e un paria, ca sa fie limpede pentru toți cei care își fac iluzii!”, a scris Daniel Zamfir, vineri pe Facebook.

Reacția vine după ce Ludovic Orban a anunțat că a avut discuții cu unii parlamentari ai ALDE care i-au dat dreptate cu privire la reproșurile aduse Guvernului, însă i-au spus că vor susține PNL de la toamnă. Liderul PNL a precizat că se va la moțiunea de cenzură vedea cât curaj are ALDE.

Liderul PNL a precizat, joi la postul B1 Tv, că, atunci când vorbești cu 90% din membrii ALDE, aceștia spun că le este rușine că sunt în siajul PSD, însă până la a vota moțiunea de cenzură este un pas mare. Președintele liberal a mai spus că este posibil ca ALDE să folosească scuze pentru că nu au curajul să facă ceea ce trebuie.

Moțiunea de cenzură inițiată de partidele de opoziție a fost citită în plenul reunit de miercuri, iar marțea viitoare va fi dezbătută și votată de către Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.