Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul dus cu ambulanța în Parlament pentru a vota moțiunea de cenzură, externat

zuonline.ch
spital semn indicator

Senatorul PMP care a fost dus cu ambulanța în Parlament pentru a vota moțiunea de cenzură a fost externat după operație. El spune că va încerca să fie prezent și la votul de validare a noului Guvern, dar încă nu știe cum va ajunge în București.

Senatorul PMP, Cristian Lungu, care a fost supus unei intervenții chirugicale la un spital din Cluj-Napoca, de unde fusese dus cu ambulanța la București pentru a vota moțiunea de cenzură, a fost externat.

Cristian Lungu a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că a fost externat din spital și e în convalescență, fiind slăbit în urma intervenției chirugicale.

Am fost externat joi din spital și sunt destul de slăbit. Probabil voi participa la votul de validare al noului Guvern în Parlament, încă nu știu cum voi ajunge până la București, dar o să încerc să ajung. Sunt în convalescență, sunt acasă, deplasările mele sunt reduse”, a spus Lungu.

Senatorul PMP Cristian Lungu a fost dus la Parlament cu ambulanţa, pentru a putea vota moţiunea de cenzură, iar imediat după vot s-a întors la Cluj Napoca pentru a fi operat.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, declara atunci, pentru MEDIAFAX, că senatorul Cristian Lungu a solicitat, pe propria răspundere, să fie transportat cu ambulanţa pentru a putea vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, deşi urma să fie operat pe colon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.