Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Ioan Cristina şi deputatul Glad Varga deschid listele PNL Arad pentru Parlament

glad varga PNL

Senatorul Ioan Cristina deschide lista de candidaţi propusă de PNL Arad pentru Senatul României la alegerile parlamentare, iar deputatul Glad Varga este în fruntea listei pentru Camera Deputaţilor, potrivit Agerpres.

Conducerea PNL Arad a anunţat, luni, că a definitivat listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare.

Astfel, următorii propuşi pentru Senat, după Ioan Cristina, sunt Mihai Paşca, Irina Lazăr-Onescu, Doru Sinaci şi Corina Crişan.

Citește și: EXCLUSIV SURSE Numele 'Ludovic' și `Nelu Tătărelu` pe buzele VÂNZĂTORILOR de măști din starea de urgență dar și pe o înregistrarea ambientală din dosarul UNIFARM

La Camera Deputaţilor, locurile sunt completate, după cel ocupat de Glad Varga, de următorii candidaţi: Sergiu Bîlcea, Lazăr Faur, Patricia Dinga, Ionel Bulbuc, Garofiţa Popa, Ioan Ulici şi Bogdan Boca.

"Oamenii pe care i-am propus sunt cu experienţă, dar şi tineri entuziaşti, deschişi provocărilor. Ţinem cont de rezultatele alegerilor, ştim că există o societate dezamăgită de politică şi ne dorim, odată cu această nouă clasă politică pe care o propunem arădenilor, să schimbăm acest lucru.

Evident, vrem să continuăm lucrurile pe care le-am început, dar suntem deschişi şi la noi proiecte, noi provocări", a declarat, într-o conferinţă de presă, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene PNL Arad, Iustin Cionca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.