Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PNL Andrei Volosevici, la ieșirea de la DNA: 'O să ne întoarcem' / VIDEO

www.ziarulincomod.ro
Andrei Volosevici

Senatorul liberal Andrei Volosevici a părăsit, miercuri, sediul DNA Ploieşti, acesta refuzând să comenteze asupra acuzaţiilor care i se aduc şi spunând că justiţia nu se face în faţa presei. Volosevici a declarat că a studiat dosarul şi că se va întoarce să dea declaraţii.

"Este o chestiune de procedură. (...) O să ne întoarcem la declaraţii. (...) Categoric, din punctul meu de vedere, nu voi face justiţie la nivel de presă. Ne formulăm apărările, discutăm, nu este nici cea mai mică problemă legată de această procedură. Justiţia îşi face treaba, noi ne formulăm apărările", a declarat Volosevici.

Citește și: SCANDAL cu Lia Olguța Vasilescu la Tribunalul București

El a refuzat să facă declaraţii asupra acuzaţiilor pe care procurorii i le aduc. În ceea ce priveşte modul în care este afectată cariera sa politică, Volosevici a spus că justiţia trebuie să îşi facă treaba.

"Cred că în momentul în care venim şi suntem puşi să dăm explicaţii în faţa instanţei, nu contează ce carieră politică sau ce se întâmplă. Din punctul meu de vedere, justiţia trebuie să îşi facă treaba. Cariera politică este altceva", a spus senatorul.

Citește și: De ce se temea, Simona Halep nu a scăpat: Vestea dramatică venită de la WTA

Întrebat dacă va mai candida la funcţia de primar al Ploieştiului, el a refuzat să comenteze. Potrivit unui comunicat de presă al DNA, în anul 2012, Volosevici, în calitate de primar, a pretins unui om de afaceri, denunţător în cauză, suma de 80 000 de lei pe care a primit-o în trei tranşe, în perioada campaniei electorale pentru alegerile locale (la care candida pentru obţinerea unui nou mandat), pentru ca, în schimb, o anumită firmă la care omul de afaceri avea interes să câştige un contract pentru executarea unei parcări supraterane în municipiul Ploieşti, finanţat de primărie.

Citește și: SUA trimit militari și armament în România, Rusia ripostează dur: 'Răspunsul va fi simetric'

Ulterior, denunţătorul urma să obţină lucrări în subantrepriză la obiectivul respectiv, spun anchetatorii.

De asemenea, în acelaşi dosar Andrei Volosevici este cercetat şi pentru abuz în serviciu în legătură cu finanţarea echipei de fotbal FC Petrolul Ploieşti.

Citește și: Elena Udrea rupe tăcerea: 'Acesta este adevărul pe care nimeni nu îl spune'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.