Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PNL Cătălin Toma: 'Șeful celui mai mare spital din județul Vrancea cere semnături de susținere să nu fie schimbat'

pnl.ro
pnl sigla

Directorul celui mai mare spital din județul Vrancea le cere subordonaților să semneze o hârtie de susținere, astfel încât să fie păstrat în funcție, acuză senatorul PNL Cătălin Toma, anunță MEDIAFAX.

Senatorul PNL Cătălin Toma îl acuză pe directorul Spitalului Județean de Urgență din Focșani că strânge semnaturi de susținere de la angajați, astfel încât să nu fie schimbat din funcție.

Citește și: Dezvăluire șocantă în cazul celor doi copii și femeii care au murit la Timișoara: De câte ori s-a sunat la Salvare

„Dacă tot mai suntem în funcție, haideți să facem presiuni și abuzuri împotriva angajaților. Managerul Mîndrilă și-a pus arnăuții să facă asupra angajaților Spitalului Județean, pentru a semna o scrisoare de susținere. nu este un cuvânt aflat în vocabularul celui care a furat din ajutoarele sinistraților. Există doar propriul interes”, a scris, pe Facebook, senatorul liberal Cătălin Toma.

Documentul care circulă prin Spitalul Județean din Focșani conține un tabel în care trebuie să semneze cei care sunt dispuși să-l susțină pe directorul în funcție. În textul adresat ministrului Sănătății, se vorbește despre realizările directorului și se solicită ca politicienii să nu intervină în deciziile luate în unitate.

„Către Ministerul Sănătății, în atenția d-lui Ministru. Subsemnații semnatari ai tabelului de mai jos susținem în continuare în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Sf. Pantelimon Focșani pe d-nul Mîndrilă Constantin pentru eforturile depuse pentru modernizarea și eficientizarea activității spitalului județean, vizibile atât în dotările cu aparatură și tehnică medicală, cât și în amenajările de spații cu destinație medicală, săli operații, săli de nașteri, etc, precum și a saloanelor și spațiilor comune, având drept rezultat final îmbunătățirea semnificativă a calității actului medical în spitalul în care ne desfășurăm activitatea. Pentru toate aceste motive și pentru a finaliza împreună proiectele aflate în desfășurare, solicităm Ministerului Sănătății să nu permită intervenția politică în managementul spitalului și a actului medical”, se arată în document.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu își pune ‘Mâna dreaptă’ la bătaie! ‘Intervalul’ dat noului ministru al Muncii .

Reprezentanții Spitalului Județean din Focșani nu au putut fi contactați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.