Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PNL Liviu Voiculescu și-a cumpărat un apartament de 233 mp de la ANL, dar are locuință și în Spania

Radu Pop
adevarul.ro
Liviu Voiculescu

Senatorul PNL Liviu Voiculescu, a încheiat în 2021 un contract de construire cu antreprenorii generali ai unui bloc ANL (Agenția Națională pentru Locuințe), instituție din subordinea Ministerului Dezvoltării, informeaă o anchetă jurnalistică publicată de G4Media.

Soția sa a primit punctaj maxim la ANL pentru că a declarat la notar că nu avea nici o locuință în România, deși senatorul deținea un apartament în România, iar împreună au și un imobil în Spania, conform informațiilor obținute de sursa citată.

Apartamentul ANL din Brașov are 233 metri pătrați, inclusiv terase de ”circa o sută de metri”, după cum a declarat Voiculescu pentru G4Media, și a costat 101 mii de euro. Senatorul PNL a declarat că nu și-a trecut proprietatea în declarația de avere pentru că nu a fost întabulat.

Prețul de achiziție, conform contractului semnat în octombrie 2021, este de 101 mii de euro (inclusiv TVA), ceea ce înseamnă un preț de circa 433 de euro/mp, cu mult sub prețul mediu din Brașov de 1.375 euro/mp înregistrat în în august 2021, potrivit indicelui Imobiliare.ro. „Totul e perfect legal și nu avem nici un fel de emoție”, a declarat Voiculescu pentru G4Media (ancheta pe larg, aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.