Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: 'Am votat pentru cele trei măsuri esențiale care se vor implementa imediat'

Alfred Laurențiu Mihai

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai afirmă că PSD intră la guvernare cu angajamentul ferm de a promova o schimbare în bine a politicilor publice. Acesta afirmă că a votat învestirea Guvernului Ciucă, în care PSD a promovat ca miniștri profesioniști din prima linie.

„AZI AM VOTAT pentru investirea unui guvern cu oameni profesioniști, competenți și responsabili, care vor ocupa funcțiile de miniștrii, pentru a implementa măsurile din NOUL program de guvernare, care sunt extrem de necesare și vitale pentru romăni.

AM VOTAT cu încredere și speranță că vom reuși cu un astfel de guvern deplin funcțional să scoatem țara din cele 3 crize actuale: sanitară, economică și energetică.

După mai multe luni de criză politică gravă, PSD, prin atitudinea sa responsabilă, va readuce nu doar stabilitate politică ci și un program de guvernare cu soluții la gravele crize actuale.

AM VOTAT și pentru a preveni eventuala criză alimentară.

AM VOTAT pentru REVENIREA ROMÂNILOR LA NORMALITATE, normalitatea și bunăstarea bunicilor, copiilor și nepoților noștri.

PSD intră la guvernare nu doar cu angajamentul ci și cu determinarea de a promova o schimbare în bine a politicilor publice și a relației cu cetățeanul. De aceea a desemnat ca miniștrii, lideri din prima linie, cu experiență politică și administrativă și profesioniști.

AM VOTAT pentru cele trei măsuri esențiale care se vor implementa imediat: accesul la medicamentele virale, testarea extinsă și noua campanie de vaccinare.

În viziunea PSD doar printr-un parteneriat onest pandemia poate fi învinsă, trebuie dărâmate zidurile de ură dintre vaccinați și nevaccinați, nu există români buni sau mai puțin buni.

Succes noului guvern investit PNL-PSD-UDMR”, scrie pe Facebook senatorul de Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.