Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: Avem nevoie de specialiști calificați în domeniul feroviar, de oameni de încredere

alfred laurentiu mihai

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: Avem nevoie de specialiști calificați în domeniul feroviar, de oameni de încredere

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai a spus, într-o postare, pe Facebook, că "avem nevoie de specialiști calificați în domeniul feroviar, de oameni de încredere și de menținerea unui nivel înalt de expertiză și siguranță în funcționarea acestui sistem".

De aceea, majorarea salariilor angajaților din CFR, conform promisiunilor făcute prin adoptarea Legii statutului personalului feroviar, este un act de integritate și respect față de angajați.

Respectarea promisiunilor făcute în ceea ce privește majorările salariale demonstrează că guvernul își onorează angajamentele și are încredere în importanța și valoarea angajaților.

Adoptarea Legii statutului personalului feroviar în 2020, împreună cu includerea fondurilor necesare în bugetul de stat, a reprezentat un pas esențial în asigurarea condițiilor de muncă adecvate și a remunerației corespunzătoare pentru angajații CFR Infrastructură.

Această lege a stabilit drepturile și beneficiile pentru personalul feroviar, inclusiv majorarea salariilor, în recunoașterea importanței și complexității muncii desfășurate.

PSD își va respecta întotdeauna promisiunile și angajamentele, militând pentru responsabilitate, integritate și pentru motivarea profesională a angajaților, indiferent de domeniu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.