Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: Fie că discutăm despre educație sau despre domeniul transporturilor, protestele nu rezolvă problemele angajaților

alfred laurentiu mihai

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: Fie că discutăm despre educație sau despre domeniul transporturilor, protestele nu rezolvă problemele angajaților

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai spune că protestele nu rezolvă problemele angajaților

"Fie că discutăm despre educație sau despre domeniul transporturilor, protestele nu rezolvă problemele angajaților.

Fac apel la soluții corecte și sustenabile, la dialog și la negociere în momentul în care termenul ”protest” apare în discuție.

Vor exista majorări salariale pentru angajații din CFR, iar Compania Feroviară Română va beneficia de reparații și investiții semnificative. Sunt măsuri vor contribui la modernizarea infrastructurii și la îmbunătățirea serviciilor oferite călătorilor.

Prin eforturile continue și implicarea ministrului Transporturilor, se întreprind acțiuni concrete pentru a aduce îmbunătățiri semnificative în domeniul feroviar. Aceste investiții și creșteri salariale vor contribui la consolidarea și dezvoltarea sectorului CFR, asigurând un serviciu mai bun și condiții de muncă mai bune pentru angajați.

Cu alte cuvinte, revendicarea salarială a fost deja rezolvată, având în vedere că a fost instituit cadrul legal prin Statutul personalului feroviar și fondurile necesare sunt prevăzute în bugetul acestui an.

Există doar o chestiune formală ce trebuie soluționată, legată de interdicția ca unele companii de stat cu pierderi, inclusiv CFR, să majoreze salariile.

PSD va recunoaște, în permanență, munca, implicarea și efortul depus de către personalul feroviar. Astfel, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a evidențiat importanța acordării de salarii decente angajaților CFR și a făcut un angajament de a găsi o soluție justă și sustenabilă pentru această problemă", a spus Alfred Laurențiu Mihai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.