Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai ia atitudine: Criza nu se rezolvă cu tăieri de salarii și concedieri

alfred laurentiu mihai

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai spune că actuala criză economică nu se poate rezolva cu concedieri sau cu reduceri salariale. Acesta spune că măsura e absurdă și că dacă s-ar aplica ar fi una de injustiție socială.

"Rezolvarea crizei economice nu se realizează prin tăieri salariale și nici prin concedieri! Nu există nicio justificare pentru tăierea salariilor în aceste vremuri dificile! Cred cu tărie că o astfel de măsură nu este doar absurdă, ci și periculoasă, în condițiile în care românii se confruntă cu presiuni financiare semnificative. La fel de bine, consider că această acțiune reprezintă o formă severă de injustiție socială, care a mai fost aplicată în timpul guvernării defectuoase a lui Traian Băsescu, afectând persoanele cu venituri mici, care se confruntau deja cu dificultăți financiare.

Raportându-ne la trecut, concluzia este una singură: tăierea salariilor are un impact negativ asupra nivelului de trai al angajaților și duce la o scădere a consumului și, implicit, a cererii pentru bunuri și servicii. Acest lucru poate duce la o scădere a vânzărilor și profiturilor companiilor și la o destabilizare gravă a situației economice.

Prioritățile Partidului Social Democrat sunt și vor rămâne aceleași: sprijinirea firmelor românești, creșterea nivelului de trai, reducerea crizei economice și restrângerea cheltuielilor guvernamentale", scrie senatorul pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.