Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: Investim în sistemul sanitar, construim spitale noi și promitem siguranță pentru pacienți

alfred laurentiu mihai

Investim în sistemul sanitar, construim spitale noi și promitem siguranță pentru pacienți, transmite senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai, după ce mai multe contracte prin PNRR privind construcția de spitale în România au fost semnate.

"România ia măsuri concrete pentru a dezvolta sistemul sanitar: Ministerul Sănătății a început construcția de noi spitale cu ajutorul fondurilor din PNRR care vor îmbunătăți nu doar accesul la servicii medicale pentru populație, ci și calitatea acestora. Ministrul Sănătății a semnat contractele pentru trei proiecte majore în Timișoara, Arad și Lugoj, care vor aduce o investiție totală de peste 2.5 miliarde de lei în medicina din România.

Aceste proiecte se adaugă la celelalte 4 contracte semnate cu finanțare PNRR, care au fost anunțate cu două săptămâni în urmă. În total, 27 de spitale din întreaga țară vor beneficia de renovări, modernizări și dotări cu echipamente noi, cu o finanțare totală de 2.2 miliarde de euro din PNRR.

Aceste investiții semnificative arată că Ministerul Sănătății se angajează să îmbunătățească sistemul sanitar și să asigure servicii medicale mai bune și mai eficiente pentru toți românii", spune senatorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.