Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai, la dezbaterea Comisiei de Afaceri Europene: E nevoie de soluții pentru tranformarea democrației europene

facebook
alfred laurentiu mihai

Senatorul PSD de Ilfov Alfred Laurențiu Mihai atenționează că pandemia și alte provocări cu care se confruntă UE modifică conceptul de democrație.

"Astazi, 14 decembrie a.c., am participat la prima dezbaterea organizată de Comisiei pentru Afaceri Europene a Senatului României, sub egida COFE, cu tema „DEMOCRAȚIA EUROPEANĂ” .

In cadrul evenimentului au participat membrii comisiei, reprezentanți ai corpului diplomatic și reprezentanți din mediul academic.

Scopul acestul eveniment este de a provoca o reflecție onestă, nu doar la nivel național motivată de provocările europene – precum pandemia de covid-19 corelată cu oportunitatea digitalizării și a efectelor acesteia asupra statului și a cetățenilor ei.

Dezbaterea s-a concentra îndeosebi pe stadiul și direcția de schimbare a democrației europene, sub toate aspectele ei cât și a mecanismelor instituționale de decizie la nivel European, dar vizează să aducă în discuție și propuneri de soluții referitoare la procesul de transfomare a democrației europene", scrie pe Facebook Alfred Laurențiu Mihai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.