Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: Magistraţii-asistenţi din CCR nu vor beneficia de pensii speciale, privilegii sau favoruri

alfred laurentiu mihai

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai spune, într-o postare pe Facebook, că magistraţii-asistenţi din CCR nu vor beneficia de pensii speciale, privilegii sau favoruri.

"Magistraţii-asistenţi din CCR nu vor beneficia de pensii speciale, privilegii sau favoruri, ci de reglementarea categoriilor de personal care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Curţii Constituţionale.

Sunt măsuri legale care promovează o justiție eficientă și independentă asigurând, în același timp, drepturile și beneficiile cuvenite magistraților-asistenți și personalului de specialitate din această instituție vitală pentru sistemul juridic al României.

Subliniez: magistrații-asistenți ai judecătorilor constituționali și personalul de specialitate asimilat acestora trebuie să se supună rigorilor și exigențelor specifice domeniului lor, dar și să beneficieze de aceleași drepturi ca și restul magistraților din România, inclusiv în ceea ce privește pensiile.

Astfel, aplicarea aceleiași măsuri pentru acești profesioniști, într-o manieră etică, nediscriminatorie și perfect legală, reprezintă un principiu de echitate, iar echitatea, dreptatea și buna funcționare a sistemului de justiție au fost și rămân valori promovate de Partidul social Democrat", anunță senatorul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.