Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurețiu Mihai, după dezbaterea pe Sport din Senat: Numai prin dialog vom reuși

ziare.com
Alfred Laurentiu Mihai

Senatorul PSD Alred Laurențiu Mihai este de părere că numai dialogul poate debloca dezvoltarea sportului în România. Un domeniu subfinanțat, care însă reușește performanțe cu care se mândrește întreaga țară, sportul înseamnă sănătate și trebuie promovat, crede deputatul PSD.

"Astăzi am participat la o noua dezbatere privind Strategia Naționala Pentru Sport! La dezbaterea Organizata de Comisia Pentru Tineret și Sport din Senat ,Prezidata de către Domnul Senator Bogdan Matei ,au participat Reprezentați ai Federațiilor,Comitetului Olimpic ,Ministerului Tineretului și Sportului și binenteles colegii senatori din ace asta comisie !

Reprezentatii Sportului Românesc prezenți la Dezbatere au salutat si laudat inițiativa Comisie noastre! Sunt convins ca nu mai prin dialog și dezbatere vom reusi sa avem o Strategie Naționala a Sportului ,care sa reușească sa crească performață Sportului Românesc si totodata sa readucă Sportul in viața copiilor,tinerilor si nu numai ! Sportul înseamnă Sănătate ,Disciplina ,Performață si Satisfacție !". scrie Alfred Laurețiu Mihai pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.