Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai nou senator PSD, în 2007: Ion Iliescu violează Justiția

iliesiu

Dusman aprig al comunismului, senatorul PNL-PLR-independent Sorin Iliesiu a anuntat, miercuri, ca se inscrie in PSD. Dupa ce a constatat ca fostul presedinte Ion Iliescu a 'violat' Justitia, senatorul Iliesiu a aflat ca PSD isi asuma un proiect de 'reformare morala' a societatii.

"Am de făcut un anunţ important pentru noi, pentru parlamentarii României, pentru ţara noastră, pentru poporul nostru. Începând de astăzi (n.r. miercuri) nu voi mai fi senator independent, mă voi înscrie într-un nou partid, un partid care a decis să-şi asume proiectul naţional de reformare morală a societăţii româneşti, a României, a poporului român. Acest nou partid este de fapt unul dintre cele mai vechi partide din România, înfiinţat în secolul XIX, numele lui a rămas în principiu neschimbat, se numeşte Partidul Social Democrat', a afirmat miercuri în plenul senatului Sorin Ilieşiu.

In 2013, Iliesiu il acuza pe Ion Iliescu de ‘viol’ asupra Constitutiei si ii transmitea mai multe scrisori in care infiera comunismul si faptele reprobabile de la Revolutie.

"De ce, conform raportului de condamnare a crimelor comunismului, ati deturnat caracterul anticomunist al revolutiei si ati instaurat un regim neocomunist? De ce, dupa ce ati preluat puterea, au fost ucisi 942 de oameni - de aproape 6 ori mai mult decat cei ucisi din ordinul lui Ceausescu? De ce, in iunie 1990, au fost reprimate cu bestialitate manifestatia din Piata Universitatii, partidele istorice si presa independenta? De ce, timp de zece ani cat ati fost presedinte, nimeni nu a fost judecat pentru aceste crime?

Sunteti invinuit pentru participare la omor deosebit de grav, genocid si alte crime. De ce violati articolul 16.2 din Constitutie: "Nimeni nu este mai presus de lege"? De ce incercati sa-i faceti pe membri PSD sa va apere? De ce nu va autosuspendati din calitatea de parlamentar si din cea de presedinte de onoare al PSD, pana la probarea nevinovatiei dvs.? De ce, abuzand de aceste functii, violati Justitia si faceti presiuni politice pentru ascunderea adevarului despre istoria noastra recenta?

Raportul de condamnare a crimelor comunismului, declarat document de stat la 18 Dec. 2006, v-a condamnat din punct de vedere moral pentru crimele istorice in care ati fost implicat", spunea Sorin Iliesiu, acum membru al PSD.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.