Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Zamfir acuză 'marea mizerie PNL-USR de la București': 'Unul dintre cei mai performanți manageri de spital a fost dat afară'

Daniel Zamfir

Unul dintre cei mai performanți manageri de spital din București, dr Victor Căuni, a fost dat afară de majoritatea PNL-USR de la București, acuză senatorul PSD Daniel Zamfir: „Știu cât s-a zbătut pentru spitalul Colentina,că este un manager cum rar am întâlnit”.

„Marea mizerie PNL-USR de la București. Astăzi (luni - n.r.), unul dintre cei mai performanți manageri de spital din București, dr Victor Căuni a fost dat afară de majoritatea PNL-USR de la București. Faptul că dr Căuni s-a "încăpățânat" să se deschidă spitalul în pandemie să poată fi tratați și bolnavii cronici, pot să va spun, cu mâna pe inima, pentru că îl cunosc personal și știu cât s-a zbătut pentru spitalul Colentina,că este un manager cum rar am întâlnit”, scrie pe Facebook Daniel Zamfir.

El afirmă că „alianța peneliștilor cu useriștii și nefericitul primar general” e peste puterea sa de înțelegere.

„Ce-i leagă oare, atât de tare, pe peneliști și useristi din București să rămână mâna-n mâna sub comandă lui NIMICusor? Am pretenția că înțeleg multe lucruri în politică, dar alianța penelistilor cu useriștii și nefericitul primar general e peste puterea mea de înțelegere”, conchide Zamfir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.