Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatul adoptă legea lui Emil Constantinescu

emil constantinescu

Fostul președinte Emil Constantinescu primește o veste bună din partea Senatului. Senatorii au adoptat reexaminarea la solicitarea președintelui Klaus Iohannis a legii privind înființarea Institutului de Studii Avansate a Culturii şi Civilizaţiei Levantului, lege inițiată la propunerea lui Emil Constantinescu.

Propunerea legislativă pentru înfiinţarea Institutului de Studii Avansate a Culturii şi Civilizaţiei Levantului a fost adoptată iniţial în septembrie 2016 de Senat şi în octombrie de către Camera Deputaţilor, dar preşedintele Klaus Iohannis a retrimis legea Parlamentului spre reexaminare în decembrie anul trecut.

Cererea de reexaminare a fost adoptată în Comisia pentru învăţământ cu majoritate de voturi, fiind doar două voturi împotrivă, ale senatorilor USR Vlad Alexandrescu şi Mihai Goţiu. La lucrările Comisiei, prezidate de către senatorul PSD Ecaterina Andronescu, au participat fostul preşedinte Emil Constantinescu, preşedintele Academiei Române, Ionel Vlad, precum şi preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.