Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Seniorii bucureșteni vor beneficia de alimente și produse alimentare. Consiliul General al Capitalei a votat Proiectul `Coșul Solidarității`

Agerpres
CGMB

Valentin Ion Voicu, consilier general ALDE în cadrul Consiliului General al Municipiului București (CGMB) anunță că împreună cu colegii săi Alexandru Baicu Ciudin, Tudor - Tim Ionescu și Tomniţa Michaela Florescu au votat în ședința CGMB de azi pentru Proiectul `Coșul Solidarității`:

”Tot astăzi, împreună cu colegii mei din ALDE București - Alianta Liberalilor si Democratilor Alexandru Baicu Ciudin, Tudor - Tim Ionescu și Tomniţa Michaela Florescu, am votat Proiectul "Coșul Solidarității" oferit seniorilor din București, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București, în contextul pandemiei SARS Cov-2.

Este destinat celor cu vârsta de peste 65 de ani aflați în stare de vulnerabilitate și se va derula de la data intrării în vigoare a hotărârii și până la data de 30 septembrie 2020.

Persoanele vor beneficia de alimente și produse sanitare (măști, mănuși și dezinfectanți) în contextul pandemiei virusului Covid 19.

Acest proiect are un rol vital dat fiind că acest segment al populației reprezintă cel mai vulnerabil segment în fața pandemiei, dat fiind că măsurile de izolare și de distanțare socială îi împiedică să-și procure alimentele sau produsele de bază. Așadar, proiectul vine ca un suport real pentru persoanele vulnerabile.

Criteriile de acordare vor fi stabilite prin regulament.

Continuăm să venim în sprijinul celor care au nevoie de noi și de măsurile noastre.

Voi susține întotdeauna, prin votul meu, orice proiect ce acoperă necesitățile cetățenilor din Municipiul București sau nevoile celor vulnerabili.”, susține Valentin Ion Voicu, consilier general ALDE în CGMB și candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.