Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sens giratoriu în dreptul stațiunii Costinești, construit până la finalul anulu

captura youtube
giratoriu

Un sens giratoriu va fi construit în dreptul comunei Costinești până la sfârșitul anului, pentru sporirea siguranței circulației rutiere pe DN 39, anunță deputatul PNL Marian Crușoveanu.

„Pentru sporirea siguranței circulației rutiere, va fi construit un sens giratoriu pe E87/DN39, în dreptul comunei Costinești. În calitate de membru al Comisiei de Transport și Infrastructură din cadrul Parlamentului României, am avut o întâlnire de lucru cu directorul DRPD Constanța, Marian Ichim și cu vice-primarul comunei Costinești, Gheorghe Mechenici. Am discutat despre întărirea siguranței rutiere pe DN39, pentru că zona este cunoscută pentru numărul crescut de accidente rutiere. Până în momentul de față, au fost montați parapeți separatori din beton, care reprezintă primul pas pentru creșterea siguranței rutiere”, transmite deputatul PNL Marian Crușoveanu.

El amintește că România este țara fruntașă, la nivelul Uniunii Europene, privind victimele rezultate în urma accidentelor rutiere.

„Doar în anul 2020, în țara noastră, și-au pierdut viața 1646 de persoane, în urma accidentelor rutiere, după cum reiese dintr-un raport al Uniunii Europene. Ca parlamentar ales în județul Constanța, urmăresc cu interes investițiile care au loc în infrastructura rutieră, pentru că sunt esențiale privind dezvoltarea țării noastre. Acest sens giratoriu, ce va fi construit în dreptul localității Costinești, va avea un rol extrem de important pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și, conform datelor existente până acum, documentația tehnică este realizată, iar până la finalul acestui an, se va construi sensul giratoriu”, conchide Crușoveanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.