Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea pregătește dezvăluirile

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie vor da vineri sentinţa în dosarul în care ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, este acuzat, alături de alte 74 de persoane, de fraudarea referendumului organizat în 2012 pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Numarul doi din ierarhia PSD spune ca nu va fi condamnat la moarte si ca indiferent de decizie va incepe sa vorbeasca si sa spuna toate lucrurile pe care pana acum nu le-a putut dezvalui.

"(...) eu am făcut campanie electorală şi am îndemnat oamenii să iasă la vot. Aşa, într-o frază, că, de fapt, ăsta e subiectul. Şi discuţia se poartă dacă a îndemna oamenii să iasă la vot este infracţiune sau nu. Dacă va fi considerată infracţiune, atunci înseamnă că nimeni nu va mai putea să facă campanie electorală în România", a declarat acesta.

"Aşa cum am aşteptat doi ani şi jumătate şi m-am abţinut de la comentarii, mai stau până mâine şi, după decizia de mâine, o să spun", si-a pregatit Liviu Dragnea o serie de dezvaluiri.

El a precizat ca are emotii dar ca nu va fi condamnat la moarte. 'Indiferent ce se va întâmpla mâine (vineri, la ÎCCJ, când se va da verdictul in dosarul Referendumul -n.r.), sunt absolut sigur că n-o să fiu condamnat la moarte. Şi nu va fi execuţie mâine. Din câte am auzit se pare că nu se va întâmpla lucrul ăsta", a spus Liviu Dragnea.

Va fi dat Liviu Dragnea exemplu sau va fi achitat? Întrebarea agită imaginația PSD-iștilor care așteaptă soluția finală în dosarul Referendumul. Procurorii au cerut închisoare cu executare pentru numărul doi din PSD, pedeapsa pentru acuzațiile aduse fiind de la 1 la 5 ani.

Surse din conducerea PSD susțin că informațiile și impresia generală a tuturor este că Liviu Dragnea se va alege cu o condamnare cu executare, nici măcar cu suspendare nu va primi.

Liviu Dragnea a declarat ca va renunta la toate functii politice pe care le detine in cazul unei condamnari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.