Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sentință de 4 milioane de dolari: Trump Organization nu trebuie să-i dea bani lui Michael Cohen, fost avocat al lui Donald Trump

Donald Trump nebun

Trump Organization nu trebuie să plătească milioane de dolari în facturi legale pentru Michael Cohen, fost avocat al lui Donald Trump, a decis vineri un judecător din New York, transmite Reuters.

Michael Cohen a dat în judecată Trump Organization pentru că nu şi-a îndeplinit promisiunea de a plăti costurile legale rezultate din munca sa.

Dar judecătorul a spus că Cohen nu a reuşit să dovedească costurile pe care le-a suportat pe fondul unei anchete penale şi a altor procese legate de comportamentul său în calitate de angajat al Trump Organization.

Presupusele rambursări ratate au inclus 1,9 milioane de dolari pentru taxe şi costuri juridice, plus alte 1,9 milioane de dolari legate de cazul penal al lui Cohen, conform plângerii lui Cohen din 2019. „/

”Pe scurt, onorariile juridice ale domnului Cohen provin din serviciul său (uneori ilegal) către domnul Trump personal, pentru campania domnului Trump şi pentru Fundaţia Trump, dar nu din serviciul său pentru afacerile Trump Organization.”, a spus judecătorul în dosar.

Trump Organization a fost singura inculpată în procesul lui Cohen, scrie news.ro.

Într-o declaraţie pe Twitter, avocatul lui Cohen, Lanny Davis, a descris decizia drept ”nedreaptă”.

Cohen, un angajat de multă vreme al companiei şi al lui Trump, a devenit un critic al fostului preşedinte şi a mărturisit că Trump l-a îndrumat să încalce legea. În 2018, el a pledat vinovat şi a fost condamnat la închisoare pentru rolul său de a face plăţi ilegale de bani pentru femei pentru a ajuta campania electorală a lui Trump din 2016 şi a minţit Congresul despre un proiect Trump în Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.