Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şerban Nicolae, apel către Iohannis şi PNL: 'Veniți alături de PSD și de toate celelalte forțe politice care au înțeles imperativul acestor zile'

Romania Libera
serban nicolae

Senatorul PSD Şerban Nicolae lansează un apel către Iohannis şi PNL, pentru a renunţa la lupte politice şi a colabora cu PSD pentru găsirea de soluţii. Senatoul susţine că, "în situație de criză, acțiunile puterii executive, sunt haotice, politicianiste, iresponsabile și deosebit de periculoase".

"Avem gestul laș, de trădare a românilor, comis de Costache, care a fugit de pe frontul epidemiei. Îl anunț că nu va scăpa de dat socoteală! Avem țopăiala de imagine și țopăiala fiscal-bugetară, cu pasarea răspunderii între Iohannis, Orban, Cîțu și ceilalți, cu măsuri anunțate dar neconcretizate, întârzieri inexplicabile, cârpeli și aroganțe inacceptabile! Astăzi, în Senat, ordinul la PNL a fost să se facă de râs, să se încurce în proceduri, în speranța blocării Parlamentului. N-au reușit și nu vor reuși. Suntem în stare de urgență!

Noi, cei de la PSD, ne-am ținut de cuvânt! Am propus și vom mai propune măsuri urgente, la nivel legislativ, vitale în lupta cu epidemia și pentru combaterea efectelor negative, sociale și economice, generate de criză. Nu pentru imagine, nu pentru calcule electorale sau politice. Stimați colegi de la PNL, dacă aveți specialiști, dacă aveți oameni responsabili și de bună credință, dacă aveți soluții, veniți alături de PSD și de toate celelalte forțe politice care au înțeles imperativul acestor zile! Contribuiți pozitiv la efortul pe care îl face întreaga societate românească!

Partidul Social Democrat rămâne partidul tuturor românilor. Așa să ne ajute Dumnezeu!", afirmă Şerban Nicolae.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.