Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şerban Nicolae vorbește despre PĂRĂSIREA PSD: Spune că îl va CRITICA mereu pe Liviu Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
serban nicolae

Senatorul social-democrat Şerban Nicolae a declarat vineri, pentru AGERPRES, că nu va părăsi PSD şi nu va critica organele de conducere, chiar dacă, în opinia sa, sancţiunile pe care le-a primit au fost nedrepte.

El a adăugat că nu a afirmat niciodată că a fost vorba "de o execuţie" în ceea ce îl priveşte, ci doar că nu se consideră vinovat.

Citește și: Spot publicitar ȘOCANT: Fetițe care se joacă cu VIBRATOARE / VIDEO

"Am văzut o serie de preocupări legate de lucruri pe care nu le-am spus niciodată sau pe care nu le-am făcut niciodată, după decizia Comitetului Executiv de miercuri în ceea ce mă priveşte. Mai precis, nu am spus niciodată că a fost o execuţie, nu l-am criticat pe Liviu Dragnea şi cu atât mai puţin nu am criticat PSD. De altfel, nici nu pot să critic vreodată partidul, pentru că asta ar fi o inepţie. Eu am spus că nu mă consider vinovat şi că nu trebuia să fiu sancţionat. Pentru mine este o sancţiune, dar faptul că este una nedreaptă nu-mi produce vreo supărare pe partid sau pe organele sale de conducere. Îi asigur pe toţi că nici nu am să mă schimb şi nici n-am să părăsesc partidul al cărui membru fondator sunt şi că, în general, sunt pregătit să fac faţă oricărei provocări din viaţa politică", a afirmat senatorul social-democrat.

Citește și: INCREDIBIL Din ce au făcut cei de la Louis Vuitton o nouă colecție de genți

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, că nu se aşteaptă la o plecare a senatorului Şerban Nicolae din partid, în ciuda poziţiei pe care acesta a avut-o după înlocuirea de la conducerea Comisiei juridice şi a grupului parlamentar social-democrat.

"Şerban Nicolae nu cred că va părăsi partidul, sper. (...) Au mai fost şi alţii, e un partid mare, altfel ne-am plictisi. Dar nu numai el, sunt mulţi care critică şi atacă PSD-ul, e un partid care deranjează. Dar nu e o problemă, mergem înainte (...) şi cu aceste critici", a declarat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.