Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serbia menține relația apropiată cu Rusia: Guvernul de la Belgrad nu va impune niciodată sancțiuni, în pofida presiunilor

REUTERS/ Sergei Karpukhin
putin deget

Serbia anunță că va menține buna relație cu Rusia, menționând că nu îi va impune sancțiuni, indiferent de presiuni. Precizările au fost făcute de Tvica Dacic, ministrul sârb de Externe.

"Amiciția între Rusia și Serbia este deja o tradiție. Relațiile noastre sunt acum la nivel de cooperare strategică. Din acest motiv, Serbia nu a și nu va introduce niciodată sancțiuni sau alte măsuri restrictive împotriva Rusiei, în pofida presiunilor exercitate asupra Serbiei", spune Dacic,  informează agenția de știri Tass, citată de Mediafax.

Citeste si Expert Forum atrage atenția că România plăteşte partidelor 'una dintre cele mai mari subvenţii din UE'/ 'Sunt necesare reguli pentru transparența cheltuielilor'

Ministrul a adăugat că "planurile Serbiei de a deveni parte a Uniunii Europene nu vor afecta dezvoltarea relațiilor cu Rusia".

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat recent că statele occidentale exercită presiuni asupra Serbiei, însă a observat că autoritățile de la Belgrad au rezistat cu succes acestor presiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.