Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serena Williams fuge din calea Simonei Halep: Ce le-a spus organizatorilor de la Rogers Cup

simona halep serena williams

Jucătoarea americană Serena Williams, locul 26 WTA, s-a retras de la turneul Rogers Cup, de la Montreal, la care favorită principală este Simona Halep.

Potrivit organizatorilor, Williams a invocat motive personale. Ea ar fi putut-o întâlni pe Halep în semifinale, scrie news.ro.

Citește și: S-a aflat totul! Unde va avea loc nunta de lux a fiului lui Liviu Dragnea și câți bani s-au investit în organizarea evenimentului

Ea ar fi trebuit să o întâlnească în primul tur pe sportiva franceză Alize Cornet. În locul său, pe tabloul principal va evolua jucătoarea germană Tatjana Maria.

Simona Halep va evolua contra rusoaicei Anastasiei Pavliucenkova sau a unei jucătoare din calificări, în turul doi la Montreal. Românca va evolua direct în turul doi la Rogers Cup.

Citește și: Olguța Vasilescu, reproșuri în rafală pentru Klaus Iohannis: ”tu te-ai plimbat jumătate din mandat…mi se pare halucinant”

Pe tabloul principal la Montreal se află şi Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu, iar în calificări joacă Monica Niculescu şi Ana Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.