Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serena Williams a 'demolat-o' în doar 56 de minute pe Laura Siegemund în primul tur la Australian Ope

serena williams

Serena Williams a „demolat-o” în doar 56 de minute pe Laura Siegemund în primul tur la Australian Open, iar Naomi Osaka a pierdut doar trei game-uri în fața rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova. Angelique Kerber e prima favorită care părăsește turneul. Și românca Irina Begu a fost eliminată, potrivit Mediafax.

Americanca Serena Williamas, 39 de ani, a declarat a fost „vintage Serena/Serena de epocă ”, după ce a învins-o în două seturi, cu 6-1, 6-1, pe germanca Laura Siegemund, pe Rod Laver Arena, în fața unui public mai puțin numeros, care nu a purtat mască.

Campioana de la US Open, Naomi Osaka, a făcut, de asemenea, un prim meci convingător, cu o victorie cu 6-1, 6-2 în fața rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova.

Citește și: VIDEO | Clotilde Armand a descoperit că e greu să fii primar: 'Trebuie nu ştiu câte voturi pentru a face o mică investiţie'

Fosta campioană a turneului de la antipozi, Angelique Kerber, este prima jucătoare de la Australian Open cotată favorită, numărul 23, eliminată încă din primul tur. Germanca a fost unul dintre cei 72 de sportivi care a petrecut 14 zile în carantină înainte de turneu, „blocată” în camera de hotel și în imposibilitatea de a se antrena. Ea a fost învinsă drastic, cu 6-0, 6-4, de americanca Bernarda Pera.

În turul doi a trecut și veterana turneului, Venus Williams, în vârstă de 40 de ani, care a învins-o pe belgianca Kirsten Flipkens cu 7-5, 6-2.

O surpriză mai mică a furnizat și rusoaica Anastasia Potapova (WTA 101), care a trecut de americanca Alison Riske, favorita numărul 24, cu 6-1, 6-2.

Românca Irina Begu a fost și ea eliminată, fiind învinsă de sârboaica Nina Stojanovic, cu 6-3, 6-4.

Meciurile de luni ale turneului continuă, alte patru românce urmând să evolueze în primul tur, inclusiv favorita numărul 2, Simona Halep.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.