Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serena Williams are o aliată neașteptată în conflictul cu Dominic Thiem. Actrița Whoopi Goldberg: 'Nu da vina pe ea! Încetează să fii tâmpit!'

serena williams

Prima săptămână de la Roland Garros a adus un conflict între Serena Williams şi Dominic Thiem. Americanca nu a mai avut răbdare să aştepte după eliminarea de la French Open, din turul 3, şi a vrut să intre cât mai repede la conferinţa de presă, dându-l astfel afară pe austriac, informează Mediafax.

Citește și: O nouă lovitură pentru China la nivel internațiomal: organizează Cupa Asiei din 2023

Actriţa americană Whoopi Goldberg (63 de ani) i-a luat apărarea conaţionalei sale, adresând câteva cuvinte dure la adresa austriacului: "Ascultă, omule, nimeni nu ştie cine eşti! Poate eşti bun în tenis, dar toate astea s-au întâmplat pentru că a fost eliminată prematur. Oamenii vor să afle ce s-a întâmplat, în ce stare e. Nu cred că Serena chiar şi-ar fi dorit să vorbesc cu cineva după acea înfrângere. Nu da vina pe ea! Încetează să fii tâmpit!", a săus Goldberg, în cadrul unei emisiuni TV, citată de Express.

Dominic Thiem, numărul 4 mondial, a declarat înainte de meciul său din sferturile de la Roland Garros, contra lui Karen Khachanov (11 ATP), că aştepată în continuare scuzele din partea lui Williams: "Încă nu am obţinut acele scuze din partea Serenei. Nu ştiu dacă a fost greşeala ei sau a organizatorilor sau poate a fost o culpă împărţită, dar a fost o situaţie ciudată"

Cum s-a produs scandalul

Învinsă, sâmbătă, în turul trei, de mai tânăra sa conaţională, Sofia Kenin, sportiva cu 23 de trofee de Mare Şlem în palmares a vrut să intre val-vârtej la conferinţa de presă, neavând răbdare să aştepte nici măcar un minut. Problema cea mare: faptul că, în sala principală de conferinţe, Dominic Thiem, finalist în 2018, stătea de vorbă cu jurnaliştii.

La 20:30 ora locală, Serena s-a adresat reprezentantei WTA: "Puneţi-mă într-o sală mai mică, dar acum!". Situaţia a fost una cum nu se poate mai delicată. Interesul media pentru Serena, după o partidă pierdută, dar şi după un meci cu probleme, în care tribuna i-a fost potrivnică şi în timpul căreia s-au auzit multe huiduieli, era imens. Thiem însă adunase la conferinţă mulţi dintre jurnaliştii celor mai mari publicaţii, care, automat, s-ar fi prezentat şi la dialogul cu Williams. În plus, toate celelalte săli de conferinţe (de la 2 la 4 - a doua mai mică, o masă cu vreo 15 scaune şi două mese rotunde, cu pănă la cinci locuri) erau ocupate.

Agasată, Serena Williams a dat semnalul clar că părăseşte centrul de presă, s-a îndreptat spre scări şi a început să urce treptele. Un reprezentant WTA a oprit-o cu promtitudine, făcând-o pe sportiva în vârstă de 37 de ani să coboare din nou, însă o măsură a trebuit luată imediat.

Organizatorii turneului francez l-au anunţat pe austriac că trebuie să părăsească sala principală de conferinţe, iar acesta a rămas şocat şi s-a revoltat când i s-a spus că trebuie să îi facă loc Serenei Williams.

„Nu mai sunt un junior! N-am înţeles, sincer. Adică, ce dracu? Cred că e o glumă. Trebuie să plec din sală pentru că Serena îşi face apariţia? Atunci plec, nu mai stau”, a spus Thiem, vizibil iritat. Lui Domi i se ceruse să meargă afară, într-o zonă dedicată interviurilor tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.