Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serena Williams, forfait pentru turneul de la Miami

serena williams

Jucătoarea americană Serena Williams nu va participa la turneul de tenis de la Miami, justificându-şi absenţa printr-o recentă operaţie efectuată, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Miami este un turneu special pentru mine, întrucât este acasă şi sunt tristă să nu pot vedea incredibilul nostru public anul acesta. Dar sper să revin în curând", a declarat jucătoarea americană cu 23 de titluri de Mare Şlem în palmares, citată de cotidianul Miami Herald.

Citește și: MOTIVARE CAB arată că ESCAPADA Elenei Udrea în Costa Rica și condamnarea din Gala Bute au SPORIT anii ÎNCASAȚI - 'Comportamentul ei a fost unul DILATORIU'

Turneul de la Miami, în care Serena s-a impus de opt ori în cariera sa, se confrunta deja cu mai multe renunţări pe tabloul masculin: numărul 1 mondial Novak Djokovic, Rafael Nadal şi Roger Federer.

Turneul feminin, care va începe pe 23 martie, va propune un tabloul de simplu cu prezenţa primelor patru jucătoare din ierarhia mondială: Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Simona Halep şi Sofia Kenin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.