Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a eliminat-o pe Irina Begu, Serena Williams a trimis-o acasă și pe Mihaela Buzărnescu, după 3 seturi

Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de americanca Serena Williams, cu 6-3, 5-7, 6-1, miercuri seara, la Paris, în runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului.

Buzărnescu (33 ani, 174 WTA) a reuşit să îi ia un set legendarei jucătoare americane la prima lor confruntare, în care s-a înclinat după circa două ore de joc (2 h 03 min).

Williams (39 ani, 8 WTA), cap de serie numărul şapte la Paris, scos din cursă a doua româncă la Roland Garros, după ce în prima rundă a învins-o pe Irina Begu, cu 7-6 (6), 6-2, scrie agerpres.ro.

În primul set al meciului de miercuri cele două jucătoare au mers cu serviciul până la 4-3 pentru Serena, care a făcut un break în ghemul al optulea, impunându-se cu 6-3. În actul secund, Buzărnescu a salvat două mingi de break la 2-2, iar apoi a câştigat contra serviciului, desprinzându-se la 4-2. Williams a revenit şi a egalat, 4-4, iar la 5-5 a avut două şanse de break, anulate de Mihaela, care imediat a făcut break, după care a câştigat setul cu 7-5.

Serena Williams a dominat categoric setul decisiv, în care a avut 4-0 la un moment dat, câştigând cu 6-1.

Americanca a încheiat cu 5 aşi şi două duble greşeli, Buzărnescu având 7 duble greşeli. Serena a fost mai bună cu ambele servicii, însă raportul mingilor direct câştigătoare a fost echilibrat (26-25 pentru Williams), la fel ca şi cel al erorilor neprovocate (28 Mihaela, 27 Serena).

Buzărnescu va primi un cec de 84.000 de euro şi 70 de puncte WTA, urmând să continue la dublu, alături de Patricia Ţig, împotriva cuplului Lara Arruabarrena (Spania)/Caroline Dolehide (SUA).

În turul al treilea, Serena o va înfrunta pe conaţionala sa Danielle Collins, care a trecut facil de Anghelina Kalinina (Ucraina), cu 6-0, 6-2.

România a rămas cu doar două jucătoare pe tabloul de simplu, Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea, ambele în turul al treilea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.