Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serena Williams s-a retras din turneele de la Indian Wells și Miami

sport.ro
serena williams

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, a declarat forfait pentru turneele WTA de la Indian Wells (9-19 martie) și Miami (22 martie - 2 aprilie), din cauza problemelor la genunchi, informează AFP.

"Sunt nevoită să declar forfait pentru turneele de la Indian Wells și Miami. Nu m-am putut antrena din cauza genunchilor mei", a explicat Williams într-un comunicat difuzat de organizatorii turneului de la Indian Wells.

"Sunt dezamăgită că nu voi putea participa la aceste turnee. Voi continua să merg înainte și să rămân pozitivă și sunt nerăbdătoare să revin cât mai rapid posibil în circuit", a continuat campioana americană.

Citește și: Nou termen în dosarul dezafilierii Universității Craiova. Personaj important din FRF, audiat

Serena Williams, în vârstă de 35 ani, urma să dispute la Indian Wells, în deșertul californian, primul său turneu după Openul Australiei, unde a cucerit al 23-lea titlu de Mare Șlem din cariera sa.

Prezentă în circuit din 1997, cea mai mică dintre surorile Williams nu a fost ocolită de accidentări în ultimii ani, punând capăt sezoanelor 2015 și 2015 imediat după US Open, din cauza problemelor fizice.

Această nouă indisponibilitate s-ar putea să o coste primul loc în ierarhia mondială, pe care îl recuperase după succesul de la Melbourne, în detrimentul germancei Angelique Kerber.

Anul trecut, Serena Williams a disputat finala de la Indian Wells, pierdută în fața belarusei Victoria Azarena, și optimile de finală la Mimai, unde a fost eliminată de rusoaica Svetlana Kuznețova.

Acest forfait prelungește istoria sa controversată cu turneul de la Indian Wells, unul dintre cele mai bine cotate din circuit, pe care Williams l-a boicotat până în 2015, după ce familia sa a fost victima atacurilor cu caracter rasist din partea unor spectatori, în 2001, anunță Agerpres.

La revenirea sa, în 2015, Serena Williams a fost constrânsă să abandoneze înaintea semifinalei împotriva româncei Simona Halep, care a câștigat apoi trofeul după ce a învins-o apoi în finală pe sârboaica Jelena Jankovic (2-6, 7-5, 6-4).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.