Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serena Williams și Caroline Wozniacki vor face pereche în proba de dublu de la Auckland

serena williams

Serena Williams (10 WTA) și Caroline Wozniacki (38 WTA) au decis să facă pereche în proba de dublu a turneului de la Auckland (Noua Zeelandă), care se va disputa în perioada 6-12 ianuarie, scrie Mediafax.

Cele două sportive, care au ocupat în trecut poziția de lider mondial, vor evolua pentru prima dată împreună într-un meci de dublu.

Recent, Serena Williams a făcut pereche în proba de dublu doar cu sora sa mai mare Venus Williams, ultima oară când a evoluat cu o altă jucătoare întâmplându-se în 2002, scrie Sky Sports.

Citește și: Dan Petrescu: Italia și Anglia sunt singurele țări unde m-aș duce

În schimb, Caroline Wozniacki nu a mai jucat la dublu de mai bine de trei ani. Sportiva din Danemarca a anunțat că se va retrage din tenis după Australian Open 2020, turneu care va avea loc în perioada 20 ianuarie - 2 februarie.

"Ne-am dorit de mai mult timp să jucăm la dublu împreună, dar nu am reușit, așa că sunt foarte fericită pentru că, în sfârșit, se va întâmpla, mai ales la unul dintre turneele mele favorite. Va fi foarte distractiv!", a declarat Wozniacki.

Caroline Wozniacki (29 de ani) va disputa ultimul meci din carieră la o partidă demonstrativă contra americancei Serena Williams, care va avea loc în ţara sa natală. Evenimentul se va disputa pe 18 mai 2020, pe "Royal Arena", din Copenhaga. Sala dispune de o capacitate de 13.000 de spectatori, iar acesta va fi ultimul meci pe care Wozniacki îl va disputa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.