Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu: Italia și Anglia sunt singurele țări unde m-aș duce

www.prosport.ro
Dan Petrescu

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a anunțat că singurele campionate în care și-ar dori să meargă sunt cele din Italia și Anglia, existând deja propuneri în acest sens din liga secundă. Tehnicianul spune că le-ar lua în calcul abia de la începutul sezonului viitor, potrivit Mediafax.

"Am o ofertă din China, dar nu e nimic concret, sunt alte cluburi mai aproape. Din vest sunt doar din liga a doua şi nu vreau să vin decât din vară. Atunci, dacă ar fi un proiect să încep în liga a doua în Italia sau Anglia, m-aş duce. Sunt singurele ţări în care m-aş duce", a declarat Petrescu, pentru Digi Sport.

Citește și: Raul Rusescu a ajuns la șapte goluri înscrise pentru Giresunspor, în liga a doua turcă

Petrescu, care a câștigat ultimele două titluri din Liga 1 alături de CFR Cluj, a lăsat de înțeles că are mai multe oferte, însă va hotărî până la 1 ianuarie dacă va pleca sau dacă va rămâne.

Fostul internațional a revenit la CFR Cluj în martie 2019, după un prim mandat care a avut loc în intervalul iunie 2017-iunie 2018. El a câștigat titlul în sezoanele 2017/2018 și 2018/2019, iar în acest sezon, echipa se află pe primul loc în Liga 1 și este calificată în șaisprezecimile de finală ale Europa League, unde va întâlni formația spaniolă FC Sevilla.

Ca jucător, Dan Petrescu a evoluat în Italia și Anglia, campionatele unde acum spune că și-ar dori să antreneze, la formații precum Foggia, Genoa, Sheffield Wednesday, Chelsea, Bradford și Southampton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.