Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serena Williams şi Novak Djokovic, înscrişi la turneul de la Cincinnati

gettyimages.com
Serena Williams

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams şi sârbul Novak Djokovic s-au înscris la turneul de la Cincinnati de luna viitoare, în perspectiva unei eventuale participări la US Open, au anunţat, marţi, organizatorii competiţiei, citaţi de AFP.

Fostul lider mondial al tenisului feminin, cu 23 de titluri de Mare Şlem în palmares, trecută săptămâna trecută pe lista participanţilor la Openul Canadei de luna viitoare, se alătură unui grup de vedete pentru turneul pe suprafaţă dură. Ea va juca alături de liderul mondial Iga Swiatek şi de alte foste campioane, între care Victoria Azarenka, Madison Keys, Garbine Muguruza şi Karolina Pliskova, la turneul ce va avea loc între 13 şi 21 august la Cincinnati.

Williams, câştigătoare a turneului în 2014 şi 2015, s-a înscris în virtutea regulamentului clasamentului protejat, care permite jucătoarelor mult timp accidentate şi absente din circuit să participe la un anumit număr de turnee.

Americanca în vârstă de 40 de ani, care nu a mai jucat de un an, a disputat primul său meci de simplu în primul tur la Wimbledon luna trecută.

Tabloul masculin îl cuprinde pe recentul câştigător de la Wimbledon, Novak Djokovic, dar dacă starul sârb nu-şi schimbă opinia privind refuzul de a se vaccina contra Covid-19, el nu va putea participa.

Statele Unite interzic intrarea în ţară a vizitatorilor străini nevaccinaţi, iar Djokovic a declarat deja că nu are intenţia să o facă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.