Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serghei Lavrov a băgat în ședință fulger experții în Apărare, după ce a acuzat UE că a devenit agresivă: discuții despre Ucraina

ZF
Serghei Lavrov

Consiliul pentru politici externe şi de apărare şi ministrul de Externe Serghei Lavrov vor discuta sâmbătă despre „provocările şi trendurile de politică externă” ale Rusiei. „Ca de obicei, întâlnirea va reuni membri ai mediului universitar şi experţi, diplomaţi, ofiţeri militari, afacerişti şi jurnalişti”, transmite consililul, citat de către agenţia de ştiri rusă TASS. Schimbările geopolitice din ultimele două luni şi „operaţiunea specială” a Rusiei în Ucraina sunt pe lista de discuţii, precum şi noua situaţie în care se regăseşte Kremlinul după sancţiunile impuse de către Occident.

Consiliul pentru politici externe şi de apărare este o organizaţie publică, din care fac parte politicieni, oameni de afaceri, persoane publice, jurnalişti şi cercetători, înfiinţată în Moscova, în 1992. Scopul organizaţiei este facilitarea dezvoltării şi implementării conceptelor de dezvoltare strategică ale Rusiei şi a politicilor interne şi externe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.