Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serghei Lavrov acuză Kievul: 'Ucraina încearcă să rupă negocierile după incidentul de la Bucea'

ZF
Serghei Lavrov

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, susține că Ucraina a încercat să rupă negocierile cu Rusia, după incidentul de la Bucea.

„A fost momentul în care, în conformitate cu acordurile de la Istanbul, partea rusă, ca un gest de bunăvoință, a decis să detensioneze situația de pe teren, în primul rând în regiunile Kiev și Cernăuți. În acest moment, la trei zile după ce armata noastră a părăsit orașul Bucea, a fost organizată o provocare acolo, despre care vorbim astăzi", a spus oficialul rus, citat de agenția rusească Interfax.

Potrivit ministrului, „acest lucru a fost făcut pentru a distrage atenția de la procesul de negociere, pentru a distrage atenția (...), a încercat să prezinte toate condițiile noi și, de îndată ce mass-media occidentală a distribuit falsul despre orașul Bucea, negociatorii ucraineni au încercat să întrerupă cu totul procesul de negociere”, a conchis Lavrov.

Și vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, consideră situația de la Bucea un drept exemplu de falsă propagandă ucraineană. Potrivit agenției ruse de presă TASS, Dmitri Medvedev este sigur că situația de la Bucea a devenit un alt fals al propagandei ucrainene.

Vezi și: Reacție incredibilă de la Moscova: 'Ucraina își ucide civilii pentru a dezumaniza Rusia' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.