Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serghei Lavrov îl ironizează pe Joe Biden: oricum mai rău de atât nici nu se poate

TASS
serghei lavrov

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a spus că afirmaţiile președintelui american, Joe Biden, referitoare la refuzul acestuia de a negocia cu omologul său rus, Vladimir Putin, nu agravează situația din lume, deoarece, potrivit acestuia, mai rău de atât nici nu se poate, informează Rador.

El a făcut această declaraţie în emisiunea 'Moscova. Kremlin. Putin', difuzată de postul TV Rossia 1. În același timp, Lavrov a subliniat că Federația Rusă nu a refuzat niciodată și nici nu se sustrage de la niciun fel de contacte cu americanii, dar, el a mai menționat că nimeni nu a venit, deocamdată, cu unele inițiative sănătoase.

''Nu am refuzat niciodată nicio propunere serioasă și sănătoasă de a stabili contacte. Nimeni însă nu a propus inițiative sănătoase'', a spus diplomatul.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a declarat, în cadrul unui briefing, că liderul american, Joe Biden, nu intenţionează să se întâlnească cu președintele rus, Vladimir Putin, dar că este dispus să accepte o ofertă din partea Rusiei, pentru un schimb de deţinuţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.