Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serghei Lavrov, iritat când a fost întrebat de revolta lui Prigojin: 'Nu trebuie să explicăm nimic şi nici să dăm asigurări nimănui'

News.ro
Serghei Lavrov

Ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, a declarat vineri, în răspuns la o întrebare despre stabilitatea Rusiei după revolta eşuată a mercenarilor, că ţara sa a ieşit întotdeauna mai puternică şi mai rezistentă din orice dificultăţi.

Lavrov, care a susţinut o conferinţă de presă, a adăugat că reacţia multor oficiali occidentali la revolta eşuată a liderului mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin - care a spus că faţada puterii ruse s-a fisurat - demonstrează indirect că aceiaşi oficiali sunt în război cu Moscova.

"Nu trebuie să explicăm nimic şi nici să dăm asigurări nimănui. Acţionăm transparent, preşedintele şi toate forţele politice din ţara noastră au vorbit despre acest subiect. Dacă există îndoieli în Occident, aceasta este problema voastră", a spus Lavrov, adăugând: "Rusia a ieşit întotdeauna mai rezistentă şi mai puternică după dificultăţi". Şeful diplomaţiei ruse a afirmat că şi Moscova are îndoieli despre abilităţile multor polticieni occidentali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.