Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serghei Șoigu rămâne o nucă tare în ierarhia de putere din Rusia! Vladimir Putin nu îl schimbă după revoltă: cel puțin momentan

Twitter
Serghei Surovikin Serghei Soigu

Secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, și-a exprimat îndoiala că subiectul remanierilor din Ministerul Apărării al Federației Ruse a fost discutat în timpul contactelor președinților Federației Ruse și Belarusului, Vladimir Putin și Alexander Lukașenko, în legătură cu revolta lui Evgheni Prigojin. Șeful Wagner se declara revoltat de faptul că Serghei Șoigu nu îi trimite muniție pe front, pentru a ataca mai dur Ucraina.

"Aceste chestiuni (n. r.: dacă o să fie schimbări de personal în ministerul rus al apărării ca urmare a revoltei lui Prigojin) sunt prerogativa și competența exclusivă a Comandantului Suprem în conformitate cu Constituția Federației Ruse. Prin urmare, aceste subiecte cu greu au putut fi discutate în timpul contactelor menționate", a spus Peskov, relatează Interafax.

El a mai spus că atitudinea lui Vladimir Putin față de ministrul Apărării al Federației Ruse, Serghei Shoigu, nu e schimbată. "Nu știu nimic despre nicio schimbare în această privință", a spus el.

BREAKING - Șeful Wagner anunță finalul revoltei: 'Ne întoarcem și plecăm în direcția opusă!'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.