Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serghei Șoigu spune că armata rusă și-a îndeplinit 'sarcina principală' pe frontul din Ucraina

euractiv.com
putin soigu

Sarcina principală a operațiunii militare speciale pentru anul 2023 de a împiedica contraofensiva Forțelor Armate ale Ucrainei a fost îndeplinită cu succes, a declarat ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu, conform TASS, scrie Rador Radio România.

"Comandantul Suprem Vladimir Putin a apreciat foarte mult activitatea conducerii și a personalului Ministerului Apărării, a mulțumit pentru îndeplinirea conștiincioasă a sarcinilor încredințate. Principalele eforturi în anul care se încheie s-au concentrat pe atingerea obiectivelor ale operațiunii militare speciale. Principala sarcină a fost de a împiedica contraofensiva Forțelor Armate Ucrainene declarată cu voce tare de Ucraina și aliații săi NATO. Această sarcină a fost îndeplinită cu succes", a spus Şoigu la şedinţa de final de an.

Potrivit afirmaţiilor lui Şoigu, la acest lucru au contribuit mai mulți factori determinanți - crearea unui sistem eficient de linii defensive, capacitatea de luptă ridicată a tuturor unităților și subunităților, fiabilitatea și eficacitatea tehnicii militare ruseşti.

"Și mai presus de toate, acțiunile iscusite și hotărâte ale apărătorilor Patriei, care asigură cu abnegație securitatea țării și a cetățenilor săi", a adăugat ministrul rus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.